Om

PROFESSIONEL RÅDGIVNING, SPARRING & COACHING

OM OS

Nielsen & Partners ApS er en familieejet virksomhed, som startede som iværksættervirksomhed i 2014.


Vi løser opgaver, som eksterne konsulenter og sparringspartnere, for iværksættere, samt små- og mellemstore virksomheder.


Dorthes specialer er regnskab & økonomistyring, salg & markedsføring, samt coaching


Dorthe er - udover positionerne som økonomidirektør og partner hos Nielsen & Partners - også ICF-certificeret coach.


Dorthe har over 30 års erfaring indenfor salg og markedsføring indenfor så forskellige brancher som entreprenørmaskiner, transportbånd, spedition, optiske filtre og plastfolier med specielle egenskaber. Derudover har hun et godt kendskab til elitesportsdansens verden.


Dorthe har i 10 år arbejdet som daglig leder i en mindre plastfabrik, hvor hendes ansvarsområder omfattede daglig ledelse, bogholderi, debitor og kreditorstyring, økonomistyring samt lønbogholderi. Ligesom hun var ansvarlig for salg- og marketing. Hun kan endvidere bistå med varemærkeansøgninger.


Dorthes faglige baggrund er en handelsuddannelse indenfor salg og markedsføring. Hun har i tillæg hertil gennemført uddannelserne: Merkonom i International Marketing (engelsk). Merkonom i international handel og markedsføring, Akademimerkonom i økonomi- og ressourcestyring samt senest HD i regnskab og økonomistyring ved Aalborg Universitet.


Dorthe har endvidere Diplomuddannelsen i Offentlig Forvaltning og Administration (DOFA) ved UCN act2learn i Ålborg.


For yderligere oplysninger, henvises til Dorthes profil på LinkedIn, der kan tilgås via følgende link: https://www.linkedin.com/in/dorthe-antonette-nielsen-1403656/


Mortens specialer er ledelses- og organisationsudvikling, didaktik og undervisning samt vindmølleteknisk rådgivning.


Morten er ud over positionerne som teknisk direktør og partner hos Nielsen & Partners også lektor ved Aarhus Maskinmesterskole (AAMS).


Arbejdsopgaverne spænder fra undervisning og vejledning af studerende over udvikling af maskinmesteruddannelsen, til rådgivning indenfor ledelses- og organisationsudvikling samt vindmølleteknologi – herunder udarbejdelse af tilstandsvurderinger på hovedkomponenter som eksempelvis gearkasser og hovedlejer, samt håndtering af vindmøllerelaterede syn og skønssager for retskredse i hele Danmark.


Morten har en faglig baggrund som maskinmester og har herudover gennemført Diplomuddannelsen i Ledelse, Aarhus Maskinmesterskoles Pædagogiske Diplomuddannelse samt Masteruddannelsen i Ledelses- og Organisationspsykologi (MLP-LOOP) på Aalborg Universitet.


De uddannelses- og erfaringsmæssige porteføljer er sideløbende blevet suppleret med et efterhånden omfattende katalog af kurser indenfor relevante fagområder. Senest en akkreditering i personprofilværktøjet Insights Discovery samt kursus i forhandlingsteknik ved Aarhus Universitet.


Undervisererfaringen kommer i forlængelse af over 20 års erhvervserfaring som fagspecialist, rådgiver og leder indenfor forskellige grene af vindmøllebranchen.


For yderligere oplysninger, henvises til Mortens profil på LinkedIn, der kan tilgås via følgende link: https://dk.linkedin.com/pub/morten-nielsen/19/4b7/287