Dorthe

Knowledge by experience

Dorthes specialer er regnskab & økonomistyring samt salg & markedsføring.


Dorthe er ud over positionerne som økonomidirektør og partner hos Nielsen & Partners også ansat som specialist hos Hjørring Kommune.


Dorthe har over 30 års erfaring indenfor salg og markedsføring indenfor så forskellige brancher som entreprenørmaskiner, transportbånd, spedition, optiske filtre og plastfolier med specielle egenskaber. Derudover har hun et godt kendskab til dansens verden.


Dorthe har i 10 år arbejdet som daglig leder i en mindre plastfabrik, hvor hendes ansvarsområder omfattede daglig ledelse, bogholderi, debitor og kreditorstyring, økonomistyring samt lønbogholderi. Ligesom hun var ansvarlig for salg- og marketing. Hun kan endvidere bistå med varemærkeansøgninger.


Dorthes faglige baggrund er en handelsuddannelse indenfor salg og markedsføring. Hun har i tillæg hertil gennemført uddannelserne: Merkonom i International Marketing (engelsk). Merkonom i international handel og markedsføring, Akademimerkonom i økonomi- og ressourcestyring samt senest HD i regnskab og økonomistyring ved Aalborg Universitet.


Dorthe har endvidere Diplomuddannelsen i Offentlig Forvaltning og Administration (DOFA) ved UCN act2learn i Ålborg.


For yderligere oplysninger, henvises til Dorthes profil på LinkedIn, der kan tilgås via følgende link: https://dk.linkedin.com/pub/dorthe-nielsen/6/365/140